Laserlassen - Laser Technology Janssen

Experience makes it possible

Ga naar de inhoud
laserlassen
Nauwkeurig laserlassen

Met de hoogste precisie Micro-laserlassen. Bij LaserTechnology Janssen (LTJ) draaien we er onze hand niet voor om. Leunend op vele jaren aan ervaring en met de beschikking over een modern machinepark, is laserlassen op hoog niveau bij ons in goede handen. En bied het microlaserlassen velen voordelen en mogelijk heden. Door de kleine spotgrote tot 55 micron ontstaat er een zeer smalle laserlas. Een zeer kleine warmte beïnvloedde zone (H.A.Z.) het is een contactloos proces en een nabewerking is niet nodig.

·       Veel ervaring, modern machinepark, hoogwaardig precisiewerk
·       Inbrengen van maakkennis in de ontwerpfase van uw product wat leidt tot optimaal ontwerp voor het micro-laserlassen
·       Ontwikkelen van de opspangereedschappen voor zowel de proto als voor de serie productie
·       In huis Sleeve (doorsnede) maken van de gemaakte laserlassen
·       Helium lektesten, Leak Detection
·       Drukvaltesten, Leak testing tot 16 Bar
Onze mogelijkheden

(LTJ) is een hightech onderneming die altijd in ontwikkeling is. Wij zijn gespecialiseerd in microlaserbewerkingen van metaalachtige foliematerialen en denken altijd met u mee. Op het gebied van laserlassen kunnen wij werkstukken aan met een minimale afmeting van 2x2x2 mm. tot maximaal 400x400x400 mm.
Het micro-laserlassen kan door ons uitgevoerd worden in diverse materialen, zoals RVS, fosforbrons en titaan. We kunnen zowel in 2D en 2.5D, als in 3D micro-laserlassen.
Laserlassen - experience makes it possible
Terug naar de inhoud